Espresso Blackberry Macarons

Espresso Blackberry Macarons
Espresso Blackberry Macarons to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukierników cukier, ekstrakt waniliowy, cukier granulowany i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makarony Espresso, Czekoladowe Makarony Espresso, oraz Czekoladowe Makarony Espresso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Zmiel mąkę migdałową lub migdały z cukrem cukierniczym w robocie kuchennym do sproszkowania, 30 sekund dla mąki migdałowej, około 2 minut dla migdałów. (Jeśli używasz Szlifierki, szlifuj w małych partiach.) Przesiać przez sito o średnich oczkach do miski(jeśli nie wystarczająco dobrze, aby prawie wszystkie orzechy przeszły przez sito, przemijać). Przesiać ponownie do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Mąka MigdałowaMąka Migdałowa
MigdałyMigdały
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszaj razem espresso w proszku i wanilię w filiżance, aż proszek się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
WaniliaWanilia
4
Białka ubić z solą w misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż po prostu trzymać miękkie szczyty. Ubić w granulowanym cukrze, po trochu. Zwiększ prędkość do wysokiej i bij, aż beza utrzyma sztywne, błyszczące szczyty, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj mieszankę espresso i mieszaj z małą prędkością, aż do włączenia. Złóż bezę do mieszanki migdałów za pomocą gumowej szpatułki, aż do całkowitego włączenia. (Beza będzie spuszczać powietrze i ciasto będzie luźne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
1
Umieścić małe dabs ciasta pod rogach pergaminu, aby zabezpieczyć do blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Połówkę ciasta łyżka do torebki z ciastem. Trzymając torbę pionowo tuż nad blachą do pieczenia, rurkę o szerokości 1 1/2 cala z ciasta około 1 cala od siebie, zatrzymując ciśnienie i przesuwając końcówkę na boki, aby uniknąć szczytów (ubić wszelkie szczyty mokrym palcem). Napełnij torebkę z ciastem i powtórz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
3
Niech makarony stoją, Odkryte, w temperaturze pokojowej, aż powstanie lekka skorupa, 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 149° z regałami w górnej i dolnej części.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piec makarony, przełączanie pozycji arkuszy w połowie, aż ostry i wnętrze nie daje łatwo po delikatnym naciśnięciu, 22 do 28 minut w sumie. Ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia (do utwardzenia DNA) na stojakach, około 30 minut. Poluzuj makarony z pergaminu za pomocą przesuniętej szpatułki (będą kruche).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
Kanapkowe płaskie boki makaronów wraz z cienką warstwą galaretki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
2
Warstwa makaronów między arkuszami pergaminu w hermetycznym pojemniku i odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 2 godziny, aby zmiękczyć przed jedzeniem.
1
Czekoladowe makarony earl grey:•
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Earl GreyEarl Grey
2
Dodać 3 łyżki holenderskiego procesu kakao w proszku (najlepiej Valrhona) do mąki migdałowej lub migdałów podczas mielenia.* Pomiń instant-espresso w proszku i wanilii.* Zmiel 1 łyżeczkę herbaty Earl Grey (z 1 torebki herbaty) na drobny proszek w elektrycznym młynku do kawy / przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Torebka Na HerbatęTorebka Na Herbatę
Mąka MigdałowaMąka Migdałowa
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
MigdałyMigdały
WaniliaWanilia
KawaKawa
3
Makarony przed pieczeniem posypać ok.1/4 łyżeczki (reszta rezerwowa).* Napełnij czekoladowym ganache Earl Grey: Przynieś 1/2 szklanki śmietany i pozostałe 3/4 łyżeczki herbaty w proszku na wolnym ogniu w małym ciężkim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
HerbataHerbata
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Wyjąć z ognia i wymieszać 3 uncje drobno posiekanej słodko-gorzkiej czekolady (60% do 64% kakao, jeśli zaznaczone) i 1 łyżkę niesolonego masła, aż będzie gładka. Schłodzić, ubijając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Przenieść do zamykanej torby. Odetnij róg i rurkę, aby napełnić makarony. (Zostanie ganache.)
6
Makarony grejpfrutowe:•
Składniki, których będziesz potrzebować
GrejpfrutyGrejpfruty
7
Dodaj 2 łyżeczki startej skórki grejpfruta do mąki migdałowej lub migdałów podczas mielenia. * Pomiń instant-espresso w proszku i wanilii.* Ubić 6 kropli czerwonego barwnika spożywczego na bezę.* Wypełnij marmoladą grejpfrutową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Skórka GrejpfrutowaSkórka Grejpfrutowa
Mąka MigdałowaMąka Migdałowa
GrejpfrutyGrejpfruty
MarmoladaMarmolada
MigdałyMigdały
WaniliaWanilia
8
Makarony kokosowo-owocowe:•
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MęczennicyOwoce Męczennicy
KokosKokos
1
W małym ciężkim rondlu ubić 1/3 szklanki rozmrożonego przecieru z marakuji, 1/3 szklanki cukru, 3 duże żółtka i szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MęczennicyOwoce Męczennicy
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać 1/2 patyczka masła (pokrojone na kawałki). Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, ubijając, a następnie dusić, ubijając stale, aż twaróg będzie gęsty, 1 do 2 minut. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przenieść do zamykanej torby. Odetnij róg i rurkę, aby napełnić makarony. (Zostanie twaróg.)
4
Makarony pistacjowo-kardamonowe: * 1/3 szklanki niesolonych pistacji łuskanych plus 1/2 łyżeczki mielonego kardamonu na połowę mąki migdałowej lub migdałów podczas mielenia.* Pomiń instant-espresso w proszku i wanilii.* Przebić 4 krople zielonej i 3 krople żółtej barwnika spożywczego na bezę.* Napełnij dżemem morelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Kolor żywnościżółty Kolor żywności
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Kardamon W ProszkuKardamon W Proszku
Mąka MigdałowaMąka Migdałowa
Dżem MorelowyDżem Morelowy
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
KardamonKardamon
MigdałyMigdały
WaniliaWanilia
1
Makarony nadziewane (o dowolnym smaku) mogą być przechowywane w szczelnym pojemniku owiniętym folią, schłodzone 2 dni lub zamrożone 1 miesiąc. Doprowadzić do temperatury pokojowej w opakowanym pojemniku (aby uniknąć kondensacji), około 1 godziny w przypadku schłodzenia lub 2 godziny w przypadku zamrożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn