Escarole-Pizza Nadziewana

Escarole-Pizza Nadziewana
Pizza nadziewana Escarole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 769 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ciasto do pizzy, fontina, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nadziewane ciasto do pizzy z Escarole, Pizzan Escarole (Ciasto Escarole-Włoskie), oraz Pizza Escarole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w najniższej pozycji i rozgrzej piekarnik do 260°. Lekko oil cake pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
Gotować escarole w garnku 6-do 8-quart wrzącej osolonej wody, odkryte, do miękkości, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Odcedzić w durszlaku, a następnie zanurzyć durszlak w dużej misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Ponownie odcedzić i delikatnie nacisnąć, aby usunąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Przenieś escarole na duży ręcznik kuchenny, a następnie zbierz rogi i mocno skręć, aby wycisnąć jak najwięcej płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
6
Odetnij jedną trzecią ciasta (pozostaw ciasto przykryte folią) i wklep w patelnię do ciasta, przykrywając dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
7
Posmaruj 1 łyżką oleju i nakłuj widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Piec na złoty kolor, 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Niech skorupa stać w patelni na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Tymczasem, ciepła 1/4 Puchar oleju w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie podsmażyć czosnek, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodaj escarole, 1/4 łyżeczki soli, i 1/4 łyżeczki pieprzu i sauté, mieszając, aż escarole jest pokryta olejem, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
12
Przełożyć do dużej płytkiej miski, aby lekko ostudzić, około 15 minut, następnie wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
13
Rozłóż wypełnienie escarole na skorupie w patelni, pozostawiając granicę 1/4 cala wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Rozwałkuj pozostałe ciasto na 10-calową okrągłą (na lekko posypanej mąką desce, jeśli się przykleja).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
15
Przenieś na patelnię, pokrywając nadzienie i schowując krawędź pod dolną skórką, aby utworzyć płaski wierzch i całkowicie zamknąć nadzienie (rozciągnij ciasto, jeśli to konieczne). Naciśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Top szczotki z pozostałą łyżką oleju i piec na złoty kolor, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Uruchom ostry cienki nóż wokół krawędzi patelni. Odwróć Stojak na patelnię i, nosząc rękawice kuchenne i trzymając patelnię i stojak mocno razem, Odwróć pizzę na stojak. Skręcić pizzę w prawo i ostudzić 15 minut przed podaniem. Wsuń pizzę na deskę do krojenia i pokrój w kliny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Piekarnik MittPiekarnik Mitt
NóżNóż
PatelniaPatelnia
1
* Jeśli nie można znaleźć włoski Fontina, substytut supermarket mozzarella (Nie świeże).* Escarole można myć, suszyć i ciąć 1 dzień wcześniej i schładzać w szczelnych plastikowych torebkach wyłożonych zwilżonymi ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
EscaroleEscarole
Ser FontinaSer Fontina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn