Enchilada Ziemniaczana
Need a danie główne bezmleczne i wegetariańskie? Enchilada ziemniaczana może być spektakularny przepis spróbować. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz pomidory, tortille z mąki, ser topiony i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Bataty Enchilada Stack, Zapiekanka Ziemniaczana Z Kurczakiem Enchilada, oraz Bataty Enchilada Stack dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu. Ugotuj rozdrobnione ziemniaki, aż z obu stron staną się złote. W małej misce połączyć topiony ser topiony z pokrojonymi w kostkę pomidorami z chiles.
Wymieszać połowę grochu i połowę kukurydzy, i rozgnieść je na Brązy. Po dobrym połączeniu dodaj pozostały groch i kukurydzę; Kontynuuj zacieranie, aby połączyć. Wymieszać około 1 szklanki mieszanki serowo-pomidorowej i dobrze wymieszać. Gotować przez 10 minut, lub aż do ogrzania.
Łyżka mieszanki ziemniaków do tortilli i toczyć jak burrito. Dusić mieszanką serowo-pomidorową.