Edamame z tofu, kiełki fasoli i wodorosty może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 17g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka pieprzu cayenne, azjatyckiego oleju sezamowego, octu ryżowego bez smaku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Spróbuj Edamame z tofu, kiełkami fasoli i wodorostami, Rukola, Fasola Edamame I Wodorosty Hijiki, oraz Tofu i grzyby z kiełkami fasoli i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W żaroodpornej misce przykryj wakame wrzącą wodą i odstaw do zmiękczenia, około 15 minut.
Make Ahead: wakame, nasiona sezamu i dressing można przygotować w Kroku 2 do 4 godzin wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Wakame
10
Rekomendacja wina: owocowy Riesling zapewni orzeźwiający kontrast ze słonymi wodorostami i azjatyckimi aromatami w tej sałatce. Poszukaj jednego z regionu Finger Lakes w Nowym Jorku, takiego jak Hermann J. Wiemer Dry Johannisberg Riesling z 2001 lub Dr Konstantin Frank Dry Johannisberg Riesling z 2001.
Składniki, których będziesz potrzebować
Riesling
Wodorosty Morskie
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek