Easy Tater Tot Hot Dish

Easy Tater Tot Hot Dish
Easy Tater Tot Hot Dish może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 644 kalorie. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś Tater tots, jajko, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj Boczek Cheeseburger Crock Pot Tater Tot Zapiekanka, Zapiekanka Easy Tater Tot, oraz Easy Yummy Tater Tot Casserole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Zmieloną wołowinę, cebulę i jajko wymieszać w misce; równomiernie rozprowadzić do przygotowanego naczynia do pieczenia. Ułóż Tater tots nad mieszaniną wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Tater TotsTater Tots
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
CebulaCebula
WołowinaWołowina
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wlać rosół na Tater tots.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tater TotsTater Tots
Cały KurczakCały Kurczak
ZupaZupa
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wołowina zostanie ugotowana i osiągnie wewnętrzną temperaturę 160 stopni F (71 stopni C), około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn