Easy Mocha Fudge

Easy Mocha Fudge
Jeśli 31 centów za porcję spada twój budżet, Easy Mocha Fudge może być spektakularny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 64. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, instant espresso w proszku, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Krówka Easy Mocha z kakaowymi Stalówkami, Ciasto Mocha Fudge Bundt z polewą Mocha Fudge, oraz Ciasto Z Krówkami Mocha.

Instrukcje

1
Wytnij 16-calowy kawałek pergaminu i złożyć na krawędziach tak mierzy 8 cali szerokości. Linia 8-by-8-calowa patelnia do pieczenia z pergaminem, szew w dół (2 długie końce powieszą się na krawędziach). Pamiętaj, aby dopasować pergamin tak płynnie, jak to możliwe do naczynia, ciasno bigowanie go w rogach; odstawić patelnię na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
W dużym rondlu na małym ogniu umieść mleko, czekoladę, espresso w proszku i drobną sól. Mieszaj, aż czekolada całkowicie stopi się i mieszanina jest gładka, około 15 minut. Wymieszać wanilią.Natychmiast wlać mieszaninę do przygotowanej patelni i wygładzić wierzch gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sól DrobnaSól Drobna
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Posypać równomiernie łuszczącą się solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Umieść patelnię na stojaku z drutu i pozostaw do ostygnięcia w temperaturze pokojowej, aż krówka zostanie ustawiona, co najmniej 6 godzin lub overnight.To wyjmij krówkę z patelni, poprowadź nóż wzdłuż 2 odsłoniętych krawędzi. Chwyć pergamin wiszący na krawędziach i wyciągnij go z naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Przenieś krówkę na deskę do krojenia, Usuń pergamin i wyrzuć go. Przytrzymaj długi, ostry nóż pod gorącą bieżącą wodą, wytrzyj ręcznikiem i pokrój krówkę, powtarzając podgrzewanie i wycieranie noża po każdym kawałku, aż będziesz miał 64 (1-calowe) kawałki. Krówka może być przechowywana w temperaturze pokojowej w hermetycznym pojemniku do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 45 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn