Easy Lamb Birria

Easy Lamb Birria
Easy Lamb Birria może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka tymianku, cebuli, mięsa gulaszu jagnięcego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Birria, Birria, oraz Birria Tacos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jagnięcinę zalać zimną wodą, wycisnąć sok z 1/2 limonki (dodając skórkę) i dodać kilka kawałków posiekanej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Odstawić, mieszając co jakiś czas, aż woda będzie bardzo różowa i mętna, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Dobrze odcedzić, odrzucając skórkę wapna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
4
Tymczasem toast chiles na dużej patelni na średnim ogniu, obracając w razie potrzeby, aż pachnące i zaczynają ciemnieć, od 6 do 8 minut; gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, usuń łodygi. Umieść w robocie kuchennym z pozostałą cebulą, czosnkiem, goździkami, tymiankiem, kminkiem, octem, 1 1/2 szklanki bulionu i solą. Wirować razem, aby gęsty sos, dodając trochę więcej bulionu w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Połącz sos z jagnięciną i liśćmi laurowymi w dużym, szerokim holenderskim piekarniku, mieszając, aby pokryć i równomiernie rozprowadzając. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jagnięcina jest bardzo miękka po przekłuciu, o 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
6
Pozostałe 1 1/2 limonki pokroić w kliny i podawać z boku, wraz z ryżem kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Groszek Goya®Groszek Goya®
7
Metoda bez użycia rąk: po wymieszaniu sosu i jagnięciny w piekarniku holenderskim, piec około 3 godzin w piekarniku 275.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
* Znajdź chiles w dobrze zaopatrzonych rynkach Latino.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
9
Parowanie win: Ceja 2009 Syrah. Ta ostra jagnięcina potrzebuje ciemnego, mięsistego czerwonego wina. Ceja Syrah ma pasującą ziemistą duszę ze swojej chłodnej winnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia50
Magazyn