Easy Green Gazpacho
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj Easy Green Gazpacho. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 9 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz gałązki kolendry, ocet ryżowy, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Zielone Gazpacho, Zielone Gazpacho, oraz Zielone Gazpacho.
Instrukcje
Ogórek, czerwoną cebulę, zieloną paprykę i pomidory drobno pokroić w kostkę ręcznie. Idealnie Kości będzie dość dobrze, ale tekstura jest całkowicie do ciebie.
Umieść pokrojoną w kostkę mieszaninę w dużej misce lub dzbanie. Zgarnij nieco ponad połowę tych warzyw do miski robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza.
Dodaj całe posiekane awokado i uruchom maszynę, aż osiągnie się gęste, gładkie puree. Zeskrobać puree z powrotem do miseczki z resztą pokrojonych w kostkę warzyw.
Dodać ocet winny ryżowy i zielony sos Tabasco; wymieszać, aby połączyć. Doprawić solą i białym pieprzem.Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny i do 3 dni.
Podawać schłodzone z mżawką oliwy z oliwek (Opcjonalnie) i kolendry jako dekoracji.