Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj dziś kolację: niku Udon spróbuj. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 618 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.25 za porcję. 140 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wołowinę, kombu, makaron udon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dziś Kolacja: Curry Udon Noodle Stir-Fry, Kolacja Dziś Wieczorem: Pad See Ew, oraz Kolacja: Dan Dan Noodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Napełnij duży garnek do połowy wody i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1
Wlać wodę do średniej wielkości rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj kombu i pozostaw do namoczenia przez 20 minut. Następnie włącz ciepło do wysokiej. Gdy dojdzie do wrzenia, natychmiast wyjmij kombu za pomocą szczypiec i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
3
Dodaj katsuobushi i delikatnie wymieszaj. Dusić przez 10 minut. Wyłączyć ciepło, a następnie odcedzić ciecz przez sito o drobnych oczkach. Odrzuć katsuobushi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Bonito
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Do średniej wielkości garnka wlać przeceniony płyn, dodać sos sojowy i mirin. Włączyć ciepło do medium i doprowadzić do gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
W przypadku niku udon: za pomocą szczypiec zanurz po jednym kawałku wołowiny w gotującym się płynie. Gotować, aż Nie różowy, pięć do dziesięciu sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6
Przełożyć wołowinę na talerz i powtórzyć proces z pozostałymi plastrami. Przykryć plastry, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Dodaj tofu i szalotki do gotującej się cieczy. Dusić przez minutę. Następnie włącz ciepło do niskiego poziomu i przykryj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
8
Makaron udon ugotować w dużym garnku z wrzącą wodą zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Udon
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Po zakończeniu odcedzić w durszlaku i podzielić makaron między cztery miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Cukierki Peachie-o
10
Podziel bulion, tofu, szalotki i wołowinę między czterema miseczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka