Dzisiaj Kolacja: jajka sadzone ze szpinakiem z musztardą i bułką tartą

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać kolację dziś: jajka sadzone z musztardą śmietaną szpinaku i bułki tartej spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmap i cały 30 przepis ma 268 kalorii, 11g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz liście szpinaku, jajka, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 245 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Spróbuj Jajka Z Musztardowym Szpinakiem I Chrupiącą Bułką Tartą, Jajka na musztardowo-kremowym szpinaku z chrupiącymi okruchami, oraz Dziś Kolacja: dorsz z estragonem-bułka tarta z anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Połączyć bułkę tartą, pół musztardy, pół oleju, i nasiona gorczycy w małej misce.
Rozłóż na blasze do pieczenia i piec, aż złoty i chrupiące, 8-10 protokół.
W międzyczasie podgrzać tyle wody, aby pokryć dno średniej patelni do wrzenia.
Dodaj szpinak i gotuj, aż zwiędnie, 2-3 minuty, a następnie usuń i wyciśnij nadmiar wody. Wyrzucić wodę na patelni i wytrzeć do sucha.
Podgrzać pozostałą musztardę, pół na pół, i posiekany tymianek na średnim. Gotować, aż lekko zgęstnieje, o 3 protokół, następnie dodać szpinak i mieszać do połączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem i gotować na wolnym ogniu.
Rozgrzać pozostały olej w dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać jajka i gotować bez obracania, aż białka są gotowane przez, 3-4 protokół. Szpinak podzielić na 4 talerze, ułożyć na wierzchu jajka i wykończyć bułką tartą.