Dziennik Serowy

Dziennik Serowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Dziennik serowy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 202 kalorie, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, serek, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Spróbuj Fantazyjne spodnie mrówki na kłodę, Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, oraz British Cheese Board-Gloucester cheese, chicken and vegetable pasta bake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć twarożek, suszona wołowina, sos Worcestershire, zielona cebula, i glutaminian sodu; dobrze wymieszać, i przechowywać w lodówce aż schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MsgMsg
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Zielona CebulaZielona Cebula
Suszona WołowinaSuszona Wołowina
2
Wymieszać posiekane orzechy pekan i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
3
Ser zwijamy w kłódkę lub kulkę, a następnie wrzucamy pekan i natkę pietruszki do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
RolkaRolka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn