Dyni agnolotti z boczkiem i postarzanym balsamicznym

Dyni agnolotti z boczkiem i postarzanym balsamicznym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać dyni agnolotti z boczkiem i wieku balsamicznego spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1409 kalorii, 49g białka, oraz 82g tłuszczu każdy. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz dojrzały ocet balsamiczny, bekon, jabłko granny smith i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Podobne przepisy to Ravioli: Agnolotti di Zucca, Balsamiczna Sałatka z dyni z boczkiem, oraz Smażona dyni agnolotti z miodowym sosem Chipotle.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
1
Mąkę wyłożyć na stos na czystą, suchą powierzchnię roboczą. Zrób dziurę o szerokości około 8 cali w środku stosu mąki. Wszystkie jajka wbić do otworu i dodać oliwę z oliwek i sól. Widelcem ubić jajka i powoli rozpocząć włączenie mąki do mieszaniny jaj. Nie martw się o grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
Gdy większość mąki zostanie włączona, zacznij ugniatać mieszaninę ciasta rękami. Zagniataj ciasto, aż będzie gładkie i elastyczne, około 10 do 15 minut. Bardzo ważne jest, aby włożyć całe ciało w ugniatanie, w przeciwnym razie makaron nie uzyska odpowiedniej konsystencji. Musisz ugniatać! Zawiń ciasto w folię i pozwól mu się zrelaksować przez co najmniej 1 godzinę. W przypadku natychmiastowego użycia nie przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1
Umieścić dyni na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Skropić oliwą z oliwek, dodać cynamon i dużą szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Wymieszać wszystko razem do pokrycia squasha i ułożyć go w 1 warstwę na blasze do pieczenia. Pieczeń, aż squash jest miękki i rumiane, o 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Wyjmij go z piekarnika i włóż do miski robota kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
5
Dodać ser ricotta, parmezan, i jajka i proces do gładkiej. Smak i dodać sól, w razie potrzeby. Zeskrobać nadzienie do worka z ciastem i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
6
Zwijaj makaron: Ustaw wałek makaronu na najszerszym miejscu. Zacznij od połowy ciasta makaronowego. Używając rąk, spłaszczyć ciasto tak bardzo, jak to tylko możliwe, aby ułatwić mu przechodzenie przez wałek do makaronu. Przeprowadź ciasto przez wałek dwukrotnie odkurzając go mąką między rolkami, jeśli czuje się lepki. Złóż go na trzecie obróć o 90 stopni i przeprowadź go przez maszynę do makaronu 2 do 3 razy. Kontynuuj przepuszczanie makaronu przez maszynę, zmniejszając ustawienie między każdym uruchomieniem. Zatrzymaj się, gdy dojdziesz do przedostatniego ustawienia. Zawsze trzymaj makaron na czubkach dłoni, dłonie w dół! Jeśli trzymasz go palcami w górze, stworzysz rozstępy, a te nigdy nie są dobre.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do MakaronuMaszyna Do Makaronu
1
Położyć arkusz makaronu na mące powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
2
Dolną połowę makaronu (część najbliższą Tobie) posmaruj lekko wodą. To jest "klej", który utrzyma agnolotti razem. Używaj wody oszczędnie, jeśli użyjesz zbyt dużo, będzie się przesuwać i nie przyklejać. Rura 1-calowe kulki nadzienia na makaron, który został umyty wodą, pozostawiając około 2-cali między każdą kulką. Złóż górną połowę makaronu nad kulkami, aby spełnić dolną krawędź. Używając 2 palców wskazujących poke wokół każdej kulki napełniania, aby zamknąć agnolotti i upewnić się, że nie ma pęcherzyków powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
AgnolottiAgnolotti
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Wytnij każdy agnolotti za pomocą małego okrągłego frezu karbowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
AgnolottiAgnolotti
4
Przełożyć na blachę pokrytą kaszą manną lub polentą. Przykryć i odstawić do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
5
Aby zrobić sos: umieść łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na dużej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Pokrój boczek na małe kawałki i dodaj go wraz z czosnkiem na patelnię. Gdy czosnek jest lekko rumiany i aromatyczny, usuń go z patelni i wyrzuć. Gdy boczek jest chrupiący dodać squasha, doprawić solą, do smaku, i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać masło, bulion z kurczaka i szałwię i gotować, aż sos zgęstnieje i wygląda aksamitnie. Wymieszaj jabłko i posmakuj przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
8
Doprowadzić duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
9
Dodać agnolotti i gotować przez 3 do 4 protokół. Ostrożnie wyjmij makaron z wody i natychmiast włóż go do patelni z sosem. Doprowadzić do wrzenia, często potrząsając patelnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
AgnolottiAgnolotti
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Zdjąć z ognia, posypać parmezanem i zawirować makaron, aż będzie pokryty sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
11
Przekładamy na półmisek i od razu podajemy, posypujemy trochę więcej startego parmezanu i odrobiną octu balsamicznego. Mangia bene!!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn