Dymna fasolka zapiekana z brzoskwiniami

Dymna fasolka zapiekana z brzoskwiniami
Smoky Baked Beans z brzoskwiniami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 41 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz brzoskwinie w syropie, ogromną fasolę Północną, fasolę pinto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Podobne przepisy to Smoky Baked Beans, Smoky Baked Beans, oraz Hot And Smoky Baked Beans.

Instrukcje

1
Podgrzać średni rondel na średnim ogniu; płaszcz patelni z sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół lub do miękkości. Wymieszać pozostałe składniki. Przykryć i dusić na średnim ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn