Dwa Razy Pieczone Ziemniaki
Dwa razy pieczone ziemniaki to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 11g białka, oraz 25 g tłuszczu. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka boczku, mleka, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone słodkie ziemniaki polane kurczakiem kiełbasa jabłkowa i jabłka oraz pieczone ziemniaki polane kremowym kurczakiem, Pieczona Wołowina peklowana z kapustą smażoną i pieczonymi młodymi ziemniakami, oraz Pieczone Faszerowane Ziemniaki (Ziemniaki Tandoori) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ziemniaki umyć i przekłuć widelcem. Ziemniaki natrzeć oliwą z oliwek i umieścić je na patelni jellyroll lub dużym arkuszu cookie z obręczy.
Piecz ziemniaki przez 45 minut do godziny, lub do czasu zakończenia.
Ziemniaki wyjąć z piekarnika i pokroić na pół wzdłuż. Odstawić. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, miąższ ziemniaka zgnieść do dużej elektrycznej miski do mieszania.
Dodaj mleko, masło, śmietanę, ser, sól czosnkową, sól i pieprz do smaku.
Wymieszać do uzyskania kremowej konsystencji. Podzielić mieszaninę równomiernie i łyżką z powrotem do skorupy ziemniaków. Włożyć ziemniaki do piekarnika na 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i udekorować boczkiem i zieloną cebulą.