Duży sos wołowy Amandy

Duży sos wołowy Amandy
Duży sos wołowy Amandy to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie SOS. Ten przepis służy 4. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Jeśli masz dressing, majonez, pikle smaki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, Amanda ' s Thai Peanut, oraz Amanda ' s Southern BBQ Chicken dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać majonez, Francuski dressing, słodki pikle relish, białą cebulę, biały cukier i sól. Przykryć i przechowywać w lodówce 6 godzin, lub na noc, mieszając od czasu do czasu, przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sweet Pickle RelishSweet Pickle Relish
French DressingFrench Dressing
Cebula BiałaCebula Biała
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn