Duża Wegańska Miska

Duża Wegańska Miska
Duża wegańska miska może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 2 i kosztuje 3,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 904 kalorie. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać quinoa, fioletowy kapusta, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona konopi, możesz śledzić to danie główne z Ciasteczka Konopne Sweet Dreams jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Miska Falafel [Wegańska], Wegańskie jajko w misce, oraz Wegańska Kubańska Miska.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204° i wyłóż dwie duże blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Rozłóż posiekane słodkie ziemniaki na jednym arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Skropić 1/2 łyżki oleju lub tak i wrzucić ziemniaki, aż pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
1
Odcedzić i opłukać ciecierzycę, a następnie umieścić na dużym ręczniku i pat aż do całkowitego wyschnięcia. Odrzuć wszelkie skórki, które odpadną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2
Ciecierzycę przełożyć na blachę do pieczenia i skropić 1/2 łyżeczki oleju. Pocierać je dłońmi, aż zostaną lekko pokryte. Obficie posypać drobnoziarnistą solą morską i ulubionymi przyprawami. Lubię używać czosnku w proszku, chili w proszku, kminku, cayenne i soli. Wrzucić delikatnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Do nagrzanego piekarnika włożyć zarówno słodkie ziemniaki, jak i ciecierzycę. Piecz przez 15 minut w temperaturze 204°, a następnie usuń oba. Odwrócić słodkie ziemniaki i delikatnie toczyć wokół ciecierzycy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Umieścić z powrotem w piekarniku na kolejne 15 minut lub tak, obserwując uważnie w ciągu ostatnich 5 minut. Gdy ciecierzyca są złote i słodkie ziemniaki są lekko rumiane na dole i widelec przetargu, są one gotowe do wyjścia.Tymczasem, gotować quinoa podczas pieczenia dzieje. Na drobnym sitku z siatki opłucz komosę ryżową, a następnie umieść w średnim garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodać 1,5 szklanki wody i wymieszać. Doprowadzić mieszaninę do niskiego wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiej / średniej i przykryć pokrywką. Dusić, pod przykryciem, przez około 14-17 minut (można sprawdzić po 13 minutach), aż cała woda zostanie wchłonięta i komosa ryżowa będzie puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1
Dodaj kilka garści zieleni w dużej płytkiej misce. Miałam resztki najlepszej sałatki z jarmużu, więc użyłam jej jako bazy. Gdy pieczone warzywa i ciecierzyca są zrobione, pozwolić ciecierzycy do ostygnięcia przez 5 protokół, a następnie dodać je na sałatkę następnie plasterki awokado, hummus, rozdrobnione warzywa,i nasiona konopi. Zobacz zdjęcie, jak go pokryłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KonopiNasiona Konopi
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
ZieloniZieloni
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Serwuj natychmiast i ciesz się! Możesz użyć opatrunku, jeśli chcesz, ale zwykle nie zawracam sobie głowy. Jeśli masz resztki słodkich ziemniaków i pieczonej ciecierzycy, możesz umieścić je w lodówce. Podgrzać w piekarniku w temperaturze 204° przez około 5-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn