Duszony przyprawiony rabarbar i seler
Duszony przyprawiony rabarbar i seler jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier granulowany, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polędwica wieprzowa w ziołach z duszonym rabarbarem i selerem, Sałatka z ogolonego selera z rabarbarem Vinaigrette, oraz Duszony Korzeń Selera dla podobnych receptur.
Instrukcje
½ Czerwonej cebuli pokrojonej w grube na ¼ cala okrągłe ¼ szklanki złotych rodzynek1 łyżeczka świeżo startego piernika z 1 pomarańczy, w długich cienkich paskach ½ szklanki rosołu z kurczaka¼-szklanka octu winnego z białego wina2 łyżki masła¼-szklanka zapakowanego jasnobrązowego cukru¼-szklanka cukru granulowanego 12 6-calowych długości rabarbaru12 6-calowych długości selera
Cebulę, rodzynki, imbir, skórkę, rosół z kurczaka, ocet, masło i cukry połączyć w rondlu; doprowadzić do dusić na średnim ogniu.
Dodaj rabarbar i seler; przykryć; zmniejszyć ogień. Dusić delikatnie, aż rabarbar będzie miękki, ale nie rozpada się, o 5 protokół.
Z płynu wyjąć rabarbar i odstawić. Nadal gotować płyn, aż zgęstnieje i zmniejszy się i seler jest delikatny, o 10 minut więcej.
Przełożyć do miski i powrócić gotowanego rabarbaru do mieszaniny.
Ostudzić i schłodzić do czasu potrzebnego. Duszone warzywa mogą być wykonane z wyprzedzeniem i będą trwać kilka dni w lodówce w szczelnym pojemniku.