Duszony letni Trzonek wieprzowy (dostosowany do każdej Pory roku)

Duszony letni Trzonek wieprzowy (dostosowany do każdej Pory roku)
Duszony letni Trzonek wieprzowy (przystosowany do każdej Pory roku) to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 41g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka soli morskiej i pieprzu, cebula kopru włoskiego, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Duszony Goleń Jagnięcy, Manischewitz - Duszony Trzonek Jagnięcy, oraz Duszone Ravioli Z Jagnięciną dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn