Duszony Królik
Duszony królik może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, cebulę, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duszony Królik, Królik duszony w belgijskim Ale, oraz Duszony królik z makaronem jajecznym.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować królika w oleju, aż lekko rumiane; usunąć i ogrzać. W tej samej patelni, podsmażyć cebulę do miękkości.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej. Wymieszać bulion, tymianek, pieprz i liść laurowy.
Zwróć królika na patelnię. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30-45 minut lub aż mięso będzie miękkie i mięso termometr czyta 160°.
Wyjąć królika na półmisek. Odrzuć liść laurowy.
Mąkę, sok z cytryny i wodę połączyć na gładką masę; wymieszać z sokiem z patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.