Duszone Warzywa Z Chipotle-Chile Vinaigrette
Duszone warzywa z Chipotle-Chile Vinaigrette jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 9g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz musztardę, olej roślinny, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 91%. Spróbuj Pikantne płatki owsiane miski śniadaniowe z wędzonym czosnkiem i Chipotle-miód Vinaigrette, Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, oraz Warzywa Z Imbirem I Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1/4 bulionu szklanki, ocet, a następnie 4 składniki (ocet przez chile) w blenderze; proces do gładkiej.
Usuń łodygi z zieleni. Umyć i osuszyć; grubo posiekać na miarę 20 filiżanek. Doprowadzić 1 szklankę bulionu do wrzenia w garnku na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować 2 minuty, często mieszając.
Dodaj 1 szklanka bulionu i zieleni; przykryć i gotować 20 minut lub aż zwiędną.