Dressing Z Chleba Kukurydzianego

Dressing Z Chleba Kukurydzianego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Cornbread Dressing spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Ten przepis służy 18. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką jajka, masło, maślankę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Dressing Z Chleba Kukurydzianego, Dressing Z Chleba Kukurydzianego, oraz Dressing Z Chleba Kukurydzianego.

Instrukcje

1
Umieść 1/2 szklanki masła w patelni 13 x 9 cali; podgrzewaj w piekarniku w temperaturze 425 przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać mąkę kukurydzianą i mąkę, ubić 3 jajka i maślankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wlać gorące masło do ciasta i mieszać, aż się zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Wlać ciasto na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w 425 przez 30 minut lub do złotego koloru. Super. Do dużej miski pokruszyć chleb kukurydziany, wymieszać z bułką tartą i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Roztopić pozostałe 1/2 Puchar masła na patelni na średnim ogniu; dodać cebulę i seler, i smażyć 5 protokół. Wymieszać w szałwii, pietruszka, i przyprawiony pieprz; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
PieprzPieprz
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć z ognia i wymieszać z mieszaniną chleba kukurydzianego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
8
Wymieszać bulion z kurczaka i pozostałe 4 jajka; wymieszać z chlebem kukurydzianym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Wlać równomiernie do 1 lekko nasmarowanej patelni 13 x 9 cali i 1 lekko nasmarowanej patelni kwadratowej 8 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Piec w 400 przez 35 do 40 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy białej lilii samonośnej maślanki kukurydzianej
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
12
Mix.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować, jest Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia8
Magazyn