Dr Lee ' s Mocha bezy

Dr Lee ' s Mocha bezy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc daj Dr Lee Mocha bezy spróbować. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 430 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cukru pudru, kakao, ścinane migdały i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dobrze sprawdza się jako napój. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Podobne przepisy to Mocha Bezowa Kora, Kubki Bezowe Mocha, oraz Ciasto Czekoladowe Mocha Bezowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni. Lekko posmaruj prześcieradło. Przesiać cukier puder, kakao, kawę i sól. Umieść suchą mieszankę i migdały w blenderze-zmiel, aż stanie się drobnym proszkiem. Ubij białka i ekstrakt z wanilii, aż będą sztywne. Składamy sproszkowaną mieszankę ze sztywnymi białkami. Wymieszaj bezę z łyżką stołową na blasze ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Cukier PuderCukier Puder
Białka JajBiałka Jaj
MigdałyMigdały
KawaKawa
Pliki CookiePliki Cookie
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PiekarnikPiekarnik
2
Piec od 2 do 3 godzin, wyłączyć piekarnik, pozostawić bezy w piekarniku na 20 minut, następnie podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Adaptacja książki kucharskiej Moosewood autorstwa Mollie Katzen.
4
Od Super
5
Stres Solution.com  
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Magazyn