Doug ' s Crawfish Pie

Doug ' s Crawfish Pie
Doug ' s Crawfish Pie to pescatarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 7G białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pasty pomidorowej, pieprz cayenne, ostry sos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 50 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Podobne przepisy to Doug ' s Crawfish Pie, Chleb kukurydziany z serem Jalapeno z rakiem etouffee, oraz Słynna Sałatka brokułowa Douga.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu, następnie wymieszać z mąką; gotować do jasnobrązowego, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (1 Funt) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego, Pokrojonego Na Plasterki O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala1 (1 Funt) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego, Pokrojonego Na Plasterki O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Niesolonego Masła Lub Margaryny1 Kostka Niesolonego Masła Lub Margaryny
2
Dodaj słodką cebulę, zielony pieprz, seler i zieloną cebulę. Przykryć i dusić na małym ogniu przez około godzinę, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
4 Do 5 średnich Cukinii Pokrojonych W Plasterki4 Do 5 średnich Cukinii Pokrojonych W Plasterki
Słodka CebulaSłodka Cebula
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
3
Wymieszaj bulion warzywny i pastę pomidorową i gotuj, aż osiągnie kremową konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub MlekoNapój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub Mleko
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Wymieszaj ogony raków, czosnek i pietruszkę, a następnie gotuj przez około 15 minut lub aż ogony będą miękkie. Wymieszać z solą, czarnym pieprzem, pieprzem cayenne i ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Ogony RakówOgony Raków
Pokrojona W Kostkę Zielona PaprykaPokrojona W Kostkę Zielona Papryka
Wódka, Twoja UlubionaWódka, Twoja Ulubiona
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
(takie Jak PAN®)(takie Jak PAN®)
5
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kawałki Toffi Migdałowego Lub Kawałki Toffi CzekoladowegoKawałki Toffi Migdałowego Lub Kawałki Toffi Czekoladowego
6
Piec skorupy ciasta francuskiego przez 5 do 7 minut, lub aż nadmuchać i zacząć brązowieć trochę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Ciasta FrancuskiegoMuszle Ciasta Francuskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kawałki Toffi Migdałowego Lub Kawałki Toffi CzekoladowegoKawałki Toffi Migdałowego Lub Kawałki Toffi Czekoladowego
7
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia. Ściągnij środkowe szczyty i zapisz. Wyłącz piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kawałki Toffi Migdałowego Lub Kawałki Toffi CzekoladowegoKawałki Toffi Migdałowego Lub Kawałki Toffi Czekoladowego
8
Mieszamy łyżką do skorupek ciasta francuskiego, aż lekko się napełni. Umieścić dodatkowe nadzienie w naczyniu ciasto i przykryć pozostałe ciasto francuskie powłoki Center tops stworzyć 6 małych placków i 1 duży placek raków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Ciasta FrancuskiegoMuszle Ciasta Francuskiego
RakiRaki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
9
Placki ułożyć na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
10
Piec przez około 15 minut, lub aż skorupki są złotobrązowe i nadzienie ma ładny połysk do niego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kawałki Toffi Migdałowego Lub Kawałki Toffi CzekoladowegoKawałki Toffi Migdałowego Lub Kawałki Toffi Czekoladowego

Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Wino Musujące

Chardonnay, Gruener Veltliner i Muscadet są doskonałym wyborem dla Raków. Chociaż różne owoce morza mogą z pewnością wymagać różnych win, generalnie ostre, lekkie białe wino lub białe wino musujące zrobią wszystko i nie zagłuszą subtelnych smaków. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn