Dorsz duszony z warzywami

Dorsz duszony z warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj soli z dorsza duszonego z warzywami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 542 kalorie, 53g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 5,02 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól dorsza, ziemniaki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dorsz solony z warzywami i majonezem czosnkowym, Kremowy Rozmaryn Polenta + Klon Sól Morska Pieczone Zimowe Warzywa, oraz Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej, płytkiej, ognioodpornej zapiekance na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
2
Dodać cebulę i Por i gotować, często mieszając, o 5 protokół, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
PorPor
3
Wymieszać pomidory i czosnek i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
4
Dodać ziemniaki, szafran, i liście laurowe, i dobrze doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
ZiemniakZiemniak
SzafranSzafran
5
Włożyć sól dorsz, skórkę do góry, na warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Dorsz SolnyDorsz Solny
6
Wlać wino i 1 szklankę wody. Przynieś na wolnym ogniu. Gotować, potrząsając zapiekankę co około 5 minut, aby uwolnić żelatynę z ryby, aby zagęścić sos, przez około 25 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
żelatynażelatyna
SOSSOS
WodaWoda
RybyRyby
WinoWino
7
Posypać natką pietruszki i podawać na gorąco, z zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
8
artykuł var
9
Typ_27_data = {};
10
artykuł
11
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn