Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj soli z dorsza duszonego z warzywami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 542 kalorie, 53g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 5,02 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól dorsza, ziemniaki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dorsz solony z warzywami i majonezem czosnkowym, Kremowy Rozmaryn Polenta + Klon Sól Morska Pieczone Zimowe Warzywa, oraz Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej, płytkiej, ognioodpornej zapiekance na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
2
Dodać cebulę i Por i gotować, często mieszając, o 5 protokół, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Por
3
Wymieszać pomidory i czosnek i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Czosnek
4
Dodać ziemniaki, szafran, i liście laurowe, i dobrze doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Liście Laurowe
Ziemniak
Szafran
5
Włożyć sól dorsz, skórkę do góry, na warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Dorsz Solny
6
Wlać wino i 1 szklankę wody. Przynieś na wolnym ogniu. Gotować, potrząsając zapiekankę co około 5 minut, aby uwolnić żelatynę z ryby, aby zagęścić sos, przez około 25 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
żelatyna
SOS
Woda
Ryby
Wino
7
Posypać natką pietruszki i podawać na gorąco, z zapiekanki.
Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.