Domowe Placki Księżycowe
Domowe ciasta księżycowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 607 kalorii, 7G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 15. 357 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pół czekolady, proszek do pieczenia, vanillan ekstrakt, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Domowe Placki Księżycowe-Orange Creamsicle Moon Placki, S ' mores Moon placki z domowej roboty pianki, oraz Placki Księżycowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mąki, sól, soda oczyszczona, proszek do pieczenia i cynamon w dużej misce, aż w pełni włączone.
Masło pokroić w kostkę i ubić w mikserze na puszystą masę.
Dodać cukier i ekstrakt do masła i ubić, aż dobrze połączone.
Dodaj suche składniki i ubijaj, aż powstanie krucha mieszanka.
Dodaj melasę, następnie mleko, aż powstanie sztywne ciasto. Schłodzić ciasto przez godzinę. Rozgrzej piekarnik do 350° F
Rozwałkować ciasto, około 1/4? grube (lub trochę mniej) na lekko posypanej powierzchni.
Wytnij kółka za pomocą foremki do ciastek.
Piec, aż krawędzie będą lekko brązowe, o 15 protokół.
Niech ostygnie całkowicie.
Na połowę ostudzonych ciasteczek rozprowadzić krem z prawoślazu i ułożyć kolejne ciasteczko, tworząc kanapkę.
Umieścić kanapki marshmallow w zamrażarce na około 30 minut. Za pomocą podwójnego kotła (lub miski ustawionej na ledwo gotującej się wodzie) roztopić/temperować czekoladę i olej, mieszając od czasu do czasu. Ostrożnie zanurzyć każdą kanapkę w czekoladzie, aż pokryte.
Przenieść do regału chłodzącego z pergaminem pod spodem (aby złapać kapanie) po około 20 minutach przenieść do pergaminu wyłożonej patelni i pozostawić do Ustawienia w temperaturze pokojowej, aż powłoka jest jędrna (może to potrwać kilka godzin) Przechowywać w szczelnym pojemniku.