Domowa zapiekanka z indyka i biszkoptu
Domowa zapiekanka z indykiem i herbatnikami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 441 kalorii, 21g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do drobiu, śmietanę ze szczypiorkiem i cebulą, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z indyka i biszkoptu, Zapiekanka Biszkoptowa Z Kiełbasą Z Indyka, oraz Domowa Zapiekanka Z Makaronem Wołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj zupę, mleko i warzywa.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aby zapobiec przywieraniu.
Wymieszać z indykiem, kwaśną śmietaną i przyprawą do drobiu. Gotować i mieszać aż do całkowitego ogrzania. Łyżka do naczynia do pieczenia. Ułóż mrożone herbatniki na gorącej mieszance.
Piec 30-35 minut lub aż ciastka będą złociste.