Domowa włoska kiełbasa Roberta
Domowa włoska kiełbasa Roberta to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 24 porcjami. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 99 kalorii, 12g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka nasion kopru włoskiego, wina, pieprzu cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Domowa Włoska Kiełbasa, Domowe Włoskie Kanapki Z Kiełbasą, oraz Domowa Słodka Włoska Kiełbasa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać schłodzone czerwone wino do dużej miski.
Ubić cukier i sól do rozpuszczenia.
Posypać czosnkiem w proszku, oregano, czarny pieprz, papryka, nasiona kopru włoskiego, nasiona anyżu, płatki pietruszki, płatki czerwonej papryki, pieprz cayenne, mielona cebula, nasiona kolendry i mace.
Wymieszać w piersi indyka i wieprzowiny z rąk.
Dokładnie wymieszać, aby przyprawy były równomiernie rozmieszczone w mieszaninie mięsa.
Linia dwie lub trzy blachy do pieczenia z folii.
Zwiń mieszaninę mięsa w kulki 1/4 szklanki, spłaszczyć do 1/2 cala grubości i umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Przykryć kolejną warstwą plastiku i zamrozić do uzyskania stałej masy. Po solidnym umieść paszteciki w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania.