Dojrzały Cheddar i mocne Fondue
Dojrzały Cheddar i mocne Fondue mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 56 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i podnieś półksiężycowe bułki obiadowe, mieloną musztardę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Dojrzały Cheddar I Fondue Guinness, W Wieku Cheddar & Guinness Fondue Przepis, oraz Pieczone Fondue Cheddar z grillowanymi pomidorami, boczkiem i cebulą.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. rozwiń każdy może półksiężyc ciasta w długi prostokąt. Mocno naciśnij perforacje, aby uszczelnić. Za pomocą małego noża pokrój ciasto na paski o wymiarach 1 cal na 4 cale. (
Wytnij liczbę pasków, aby dopasować liczbę połączeń koktajli w opakowaniu-około 48.)
Zawiń każdy koktajl link z 1 paskiem ciasta wokół środka link.
Umieść na nieprzetworzonym arkuszu cookie, szew w dół, około 2 cale od siebie.
Piec 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
W dużej misce, wrzucić starty ser z mąką. W rondlu 2-quart na średnim ogniu, zawirować w oliwie z oliwek. Gdy mieni się, dodać czosnek; gotować 30 sekund, aż bardzo pachnące.
Dodaj stout, koncentrat soku jabłkowego, mieloną musztardę i sos Worcestershire.
Podgrzać na wolnym ogniu (niech gotować 3 minuty, jeśli chcesz, aby alkohol odparował) i stopniowo, w małych partiach, dodawać ser, stale mieszając, aż fondue będzie gładkie, gęste i ser całkowicie stopiony. Jeśli jest zbyt gęsty, wmieszaj dodatkowy oz stout do uzyskania pożądanej konsystencji.
Podawać fondue natychmiast ze świniami w kocu.