Dip Z Kurczaka Buffalo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Buffalo Chicken Dip spróbować. Ten przepis służy 8. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Jeśli masz ser, kije z marchwi, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 107 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip Z Kurczaka Buffalo, 5-Składnikowy Dip Z Pieczonego Hummusu Z Kurczaka Buffalo, oraz Kurczak Enchilada Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
W średnim rondlu na umiarkowanym ogniu, topić serek do gładkiej, o 3 protokół.
Dodać seler, ostry sos i kurczaka i dobrze wymieszać.
Przenieść mieszaninę na 9-calowy talerz ciasta i posypać pokruszony ser pleśniowy na wierzchu.
Piec na gorąco i bąbelki, o 25 protokół.
Podawać z krakersami, chlebem lub marchewką.
Co sprawia, że ten przepis naprawdę śpiewać: to ma wszystkie wspaniałe smaki skrzydełka kurczaka Buffalo bez tłuszczu skóry kurczaka i oleju. Chcesz, żeby było lżejsze? Możesz użyć lekkiego twarogu.