Dip Z Cukinii Cilantro
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Dip z cukinii Cilantro może być znakomity przepis, aby spróbować. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę garbanzo, pieczony czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Cukinia z kukurydzą i kolendrą, Cukinia i kukurydza z kolendrą, oraz Zapiekana Cukinia Z Kolendro-Miętową Gremolatą.
Instrukcje
Linia duża blacha do pieczenia z czystym ręcznikiem do naczyń; rozłóż cukinię na ręczniku.
Posypać 3/4 łyżeczki soli; odstawić 5 minut.
Zwijaj cukinię w ręczniku; wyciśnij wilgoć.
W robocie kuchennym, połączyć cukinię, fasola garbanzo, kolendra, i czosnek; proces do gładkiej.
Dodaj ocet, olej, 1/4 łyżeczka pieprzu, i jalapeno, w razie potrzeby; proces 10 sekund. Sól dostosuj do smaku.
Podawać dip z frytkami, kije marchew, plastry ogórka, tosty bagietki, lub kliny chleb pita.