Dip z awokado-Tomatillo z chipsami z kminku Pita
Dip z awokado-Tomatillo z chipsami z kminku Pita to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, sól, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantne Chipsy Z Kminkiem Pita, DIP Z BAKŁAŻANA I BABKI Z CHIPSAMI KMINKU PITA (BORONIA), oraz Dip karczochowo-krabowy z wiórkami Pita posypanymi kminkiem.
Instrukcje
Aby przygotować chipsy, pokryć szorstką stronę każdej połowy pita sprayem do gotowania; połówki pita posypać równomiernie nasionami kminku, oregano i 1/2 łyżeczki soli koszernej.
Pokrój każdą pita na pół na 8 klinów; ułóż kliny w jednej warstwie na blachach do pieczenia.
Piec w 375 przez 15 minut lub do złotego koloru.
Aby przygotować dip, Odrzuć łuski i łodygi pomidorów.
Tomatillo umieścić w małym rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować 5 minut lub do miękkości. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Umieścić pomidory, cebula,kolendra, jalapeo, i 1/2 łyżeczki soli w blenderze lub robocie kuchennym, i proces do gładkiej.
Dodać śmietanę i awokado; proces do gładkiej.