Dip Fasolowy Cannellini

Dip Fasolowy Cannellini
Dip z fasoli Cannellini może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 42 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, sól koszerna, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dip Fasolowy Cannellini, Cannellini Bean Chili, oraz Dip fasolowy ze szpinakiem i Cannellini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść fasolę, ocet, Worcestershire, czosnek, sól i pieprz w misce robota kuchennego. Przy włączonym silniku dodaj olej w cienkim strumieniu, aż do całkowitego włączenia i mieszanina będzie gładka, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
OcetOcet
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
FasolaFasola
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać szczypiorek i pulsować 5 razy, aby równomiernie włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
3
Podawać z krakersami pszennymi, rzodkiewkami lub pałeczkami ogórka i marchwi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kije MarchewkoweKije Marchewkowe
KrakersyKrakersy
OgórekOgórek
RzodkiewkaRzodkiewka
PszenicaPszenica
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn