Dijon-Marmolada-Szynka Pieczona Glazurowana

Dijon-Marmolada-Szynka Pieczona Glazurowana
Dijon-Marmolada-Glazurowana szynka pieczona jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 970 kalorii, 79g białka, oraz 61 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz musztardę dijon, pieczoną szynkę, pomarańczową marmoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dijon-Glazurowana Szynka Pieczona, Grillowany łosoś z marmoladą Dijon Glaze, oraz Pieczony łosoś z marmoladą-Dijon Glaze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. wyłóż dużą patelnię do pieczenia z wytrzymałą folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść szynkę ściętą bokiem w środku patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przyciąć skórkę lub nadmiar tłuszczu z szynki ostrym nożem. Na Zewnątrz szynki ostrym nożem w ozdobny diamentowy wzór (jak pokazano) i włóż cały goździek do każdego diamentowego punktu. Przykryj patelnię i szynkę bardziej wytrzymałą folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki CałeGoździki Całe
WołowinaWołowina
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
NóżNóż
PatelniaPatelnia
4
Piecz szynkę przez 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Zrób glazurę: rozpuść pomarańczową marmoladę w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada PomarańczowaMarmolada Pomarańczowa
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Ubijamy musztardę Dijon i 2 łyżki. woda. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować przez około 10 minut, aż glazura zgęstnieje. Odstawić glazurę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
GlazuraGlazura
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Wyjąć szynkę z piekarnika i podnieść temperaturę piekarnika do 218°.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Usuń folię aluminiową obejmującą szynkę i rozetrzyj ciepłą glazurę na całej szynce. Włożyć szynkę do piekarnika i piec, aż polewa się karmelizuje, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć szynkę z piekarnika, namiot luźno z folią aluminiową, aby utrzymać ciepło, i odstawić na 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia27
Magazyn