Deviled Eggs
Przepis Deviled Eggs jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 50 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka na twardo, miracle Bat, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 799 powiedziałoby, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zielone jajka i szynka, oraz Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 obrać skorupki ze schłodzonych jajek na twardo; pokroić na połówki wzdłuż.2
Usunąć żółtka z białek i umieścić w małej okrągłej misce.3 żółtka rozgnieść widelcem na drobne kawałki.4
Dodaj 2 czubate łyżki sosu sałatkowego Miracle Whip, żółtą musztardę, słodką marynatę oraz sól i czarny pieprz do smaku.5 mieszaj mieszaninę do uzyskania kremowej konsystencji.6 mieszanek łyżka do zip-lock sandwich bag; uszczelnić worek i odciąć jeden róg torby.7 wycisnąć mieszaninę z rogu worka na połówki białka jaja.8
Wierzch wypełnionych jajek posypać papryką.9 schłodzić w lodówce 1 do 2 godzin lub do zimna przed podaniem.