Deska - Grillowany łosoś z winogronowym smakiem
Deska-Grillowany łosoś z winogronowym smakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Na $4.2 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz oliwki castelvetrano, filety z łososia alaskańskiego, winogrona i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 22 minuty. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowany łosoś w liściach winogron z pomidorowo-Rodzynkowym smakiem, Spice Plank-Grillowany Łosoś, oraz Grillowany Łosoś Z Desek Cedrowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zanurzyć i namoczyć deskę w wodzie 1 godzinę; odcedzić.
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Umieść deskę na stojaku do grillowania; grill 3 minuty lub do lekko zwęglonego.
Filety posypać pieprzem i solą. Ostrożnie obróć deskę za pomocą wytrzymałych szczypiec o długich uchwytach.
Filety ułożyć od strony skórki w dół, na zwęglonej stronie deski. Grill 12 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj por i szalotki; smażyć przez 2 minuty. Wymieszać z winogronami i oliwkami; zdjąć z ognia. Wymieszać z octem.