Deser Żelatynowy Truskawkowy

Deser Żelatynowy Truskawkowy
Truskawkowy deser żelatynowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis daje 9 porcji z 253 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za 88 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, mleko, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kremowy Deser Żelatynowy, Deser Żelatynowy Sangria, oraz Żelatynowe Kwadraty Deserowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj okruchy krakersów, cukier i masło. Wciśnij do natłuszczonego 9 cali. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Posiekane Orzechy PekanBita Polewa I Posiekane Orzechy Pekan
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Piec w temperaturze 350° przez 10 minut lub na złoty kolor. Ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Połącz truskawki i cukier w małej misce; odstaw na 20 minut. W innej misce rozpuść żelatynę w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Odcedź jagody, rezerwując sok; dodaj tyle wody do soku, aby odmierzyć 1 szklankę. Wymieszaj jagody i mieszankę soków z żelatyną. Wstaw do lodówki do częściowego zestalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
W międzyczasie połącz Pianki i mleko w rondlu. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż się zmiksuje i będzie gładka. Schłodzić do temperatury pokojowej, około 15 minut. Złożyć bitą polewę, a następnie mieszaninę żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Wlać do przygotowanej Skórki. Wstaw do lodówki na 4 godziny lub do stwardnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn