Deser Czekoladowo-Orzechowy

Deser Czekoladowo-Orzechowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj deseru czekoladowo-orzechowego Crunch. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 503 kalorie, 5G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka brązowego cukru, wymieszać, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Deser Z Dyni Crunch, Makeover Toffi Crunch Deser, oraz Mocha toffi-crunch Terrine {lub deser lodowy warstwowy} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°. W średniej misce, wymieszać składniki orzechowe crunch. Blenderem do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), kroimy na maśle, aż się kruszą. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Rozprowadzić na patelni o wymiarach 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec około 20 minut lub do złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Tymczasem w rondlu 3-ćwiartkowym podgrzewaj chipsy czekoladowe, Pianki i mleko na małym ogniu, stale mieszając, aż czekolada i pianki zostaną stopione i mieszanina będzie gładka. Przechowywać w lodówce około 30 minut, mieszając co 10 minut, aż mieszanina kopce lekko po upuszczeniu z łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
PiankiPianki
CzekoladaCzekolada
Kopce BarKopce Bar
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
W schłodzonej dużej misce ubijaj śmietanę mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż stanie się sztywna. Fold mieszaniny czekolady do bitej śmietany. Fold 2 filiżanki orzechów crunch do mieszaniny czekoladowo-kremowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Bita śmietanaBita śmietana
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
W ungreased 13x9-calowy patelni, rozprowadzić 1 filiżankę orzechów crunch. Starannie rozprowadzić mieszankę czekoladowo-kremową na chrupiącym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Posypać pozostałym crunch (około 1 szklanki). Przykryć; przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn