Delikatna wołowina i makaron
Przepis na delikatną wołowinę i makaron można przygotować w około 2 godziny i 5 minut. Ten przepis zawiera 6 porcji z 571 kalorii, 36g białka, oraz 31g tłuszczu każdy. Za $2.22 za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, soli, cukru i śmietany. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Delikatna wołowina na makaronie, Delikatna Wołowina Salsa, oraz Delikatne Ciasto Wołowe.
Instrukcje
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku gotuj wołowinę i cebulę na maśle, aż mięso się zrumieni.
Dodaj kolejne dziewięć składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-3/4 do 2 godzin lub do miękkości mięsa.
Zdjąć z ognia; wymieszać ze śmietaną.