Babeczki Miodowe

Babeczki Miodowe
Babeczki miodowe mogą być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 6G tłuszczu i w sumie 196 kalorii. Ten przepis służy 12. Za 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako śniadanie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś sól, miód, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest takie wspaniałe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Babeczki Miodowe, Babeczki Miodowe, oraz Babeczki Miodowo-Pszenne.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; odstawić. W misce ubij jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj miód, sok pomarańczowy, masło i wanilię; dobrze wymieszaj. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
WaniliaWanilia
MasłoMasło
MiódMiód
3
Napełnij 12 natłuszczonych filiżanek muffinek do dwóch trzecich.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
4
Piec w temperaturze 375° przez 15-20 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn