Deborah Madison pieczona zupa z dyni, gruszki i imbiru

Deborah Madison pieczona zupa z dyni, gruszki i imbiru
Deborah Madison pieczone Squash, Gruszka, i imbir zupa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką tylko gruszki, olej z nasion słonecznika, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Letnie tartinki Deborah Madison z rozmarynem i cytryną, Zupa z marchwi z Kości Słoniowej Deborah Madison z drobną kostką marchewki pomarańczowej, oraz Sałatka z soczewicy Deborah Madison dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój dynię na pół, zeskrobaj nasiona, a następnie pokrój każdą połowę na trzecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
3
Umieścić kawałki w dużym naczyniu do pieczenia lub patelni z gruszkami i wszystko, ale kilka plasterków imbiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Posmarować olejem, doprawić solą i piec, aż będzie pachnący i miękki, około 1 godziny. Obracaj kawałki raz lub dwa razy, aby miały szansę karmelizacji na więcej niż jednej powierzchni. Jeśli squash wydaje się bardzo suchy (niektóre odmiany są), dodaj 1 szklankę wody do patelni, aby utworzyć parę i przykryć folią. Gdy Kabaczek jest delikatny, przenieś wszystko z patelni na deskę do krojenia, dodaj 1 szklankę wody do patelni i zeskrobaj, aby rozpuścić soki, rezerwując płyn. Zeskrobać mięso squasha z dala od skórek. Powinieneś mieć około 2 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
WodaWoda
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
Aby zrobić wywar, doprowadzić 6 szklanek wody do wrzenia i dodać nasiona i ostatecznie Skórki squasha, pozostały imbir i 1/2 łyżeczki soli. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
StadoStado
WodaWoda
SólSól
6
W międzyczasie roztopić masło w garnku do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodać cebulę, dać jej wymieszać, i gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż zacznie brązowieć trochę i jest pachnące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
8
Dodaj gruszki, imbir i Kabaczek, a następnie zarezerwowaną wodę odtłuszczającą. Odcedzić wywar do garnka. Doprowadzić do wrzenia, a następnie obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 25 minut. Ostudzić krótko, następnie puree, aż będzie gładka i przejść przez młyn żywności lub sitko, aby zapewnić jedwabistą konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
GruszkaGruszka
StadoStado
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
GarnekGarnek
9
Podawać jak jest lub wirować w crème fraîche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
10
Z zup warzywnych z kuchni Deborah Madison autor: Deborah Madison Copyright (c) 2006 by Deborah Madison. Wydane przez Broadway Books.Deborah Madison wegetariańskie gotowanie dla wszystkich i pikantny sposób, każdy zdobył Nagrodę IACP Julia Child Cookbook of the Year. Wegetariańska kuchnia dla każdego otrzymała również Nagrodę Jamesa Bearda, podobnie jak lokalne smaki, jej najnowsza Książka. Jest także autorką nominowanej do Nagrody Jamesa Bearda This Can ' t Be tofu! i książka kucharska Greens, która jest teraz klasykiem. Mieszka w Galisteo w Nowym Meksyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZieloniZieloni
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn