Need a danie główne bezglutenowe? Danie z wołowiny i ryżu może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 501 kalorii, 35g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, mielony pieprz, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Danie Wołowe Hawajskie, Wołowina Szpinak Gorące Danie, oraz One Dish Beef & Mushroom Pot Pie.
Instrukcje
1
Umieść mieloną wołowinę, cebulę, czosnek i zieloną paprykę w rondlu na średnim ogniu i gotuj, aż wołowina będzie równomiernie brązowa.
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Spuścić smar.
3
Wymieszać ryż, bulion, wodę, bulion, pomidory i kukurydzę do rondla. Doprawić pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 25 minut. Top z mozzarellą i serów Monterey Jack służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
średnie Ciasto Dyniowe Każda)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala