Danie Z Kapusty Etiopskiej

Danie Z Kapusty Etiopskiej
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Danie z etiopskiej kapusty może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kapusty, ziemniaków, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Doro Wot (Ethiopian National Chicken Dish), Kapusta Etiopska, oraz Kapusta Przystawka są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Marchew i cebulę ugotować na rozgrzanym oleju około 5 minut. Wymieszaj sól, pieprz, kminek, kurkumę i kapustę i gotuj kolejne 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KurkumaKurkuma
KapustaKapusta
MarchewMarchew
PieprzPieprz
KminekKminek
CebulaCebula
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać ziemniaki; przykryć. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, 20 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia98
Magazyn