Daddy ' s guacamole Dip
Przepis tatusia Dip Guacamole może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Na 2,17 zł za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, która serwuje 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka awokado, pomidory, czosnek w proszku, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole, Smażona Zielona babka z Guacamole i krewetkami (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), oraz Chipotle Mexican Grill Guacamole-świeżo wykonane guacamole, które jest łatwe do zrobienia, można z tym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miąższ wyjąć z awokado i umieścić w średniej wielkości misce do mieszania. Dobrze rozgnieść awokado.
Dodać sok z cytryny do awokado i dobrze wymieszać.
Umieścić pomidory, papryka jalapeno, cebula, twaróg, czosnek w proszku, sól i pieprz do miski; mieszać, aż Składnik są połączone. Schłodzić przez co najmniej godzinę przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.