Dad ' s Fish gulasz

Dad ' s Fish gulasz
Gulasz rybny taty może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje $1.33 za porcję. Ten przepis z Simply Recipes ma 675 fanów. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pastę pomidorową, wino, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Dad ' s Fish gulasz, oraz Gulasz Rybny.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym, grubym dnie potover na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2
Dodaj cebulę i smażyć 4 protokół, dodać czosnek i gotować minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać pietruszkę i wymieszać 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4
Dodaj pomidor i pastę pomidorową i delikatnie gotuj przez około 10 minut.2
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
5
Dodaj sok z małży, wytrawne białe wino i rybę. Doprowadzić do duszenia i dusić, aż ryba jest gotowane przez i łatwo płatki siebie, o 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawne Białe WinoWytrawne Białe Wino
Krewetki (21 Do 25 Sztuk), Obrane I Pozbawione żyłek, Z OgonamiKrewetki (21 Do 25 Sztuk), Obrane I Pozbawione żyłek, Z Ogonami
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
6
Dodać przyprawy. Sól do smaku. Chochla do misek i podawać.Świetnie podane z chrupiącym chlebem do zanurzenia w bulionie z gulaszem rybnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
Gulasz RybnyGulasz Rybny
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla

Składniki

30Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo zmielony czarny pieprz do smakuŚwieżo zmielony czarny pieprz do smaku1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeży posiekany pomidor (około 1 średni pomidor) lub 1 14-uncyjna puszka całych lub pokruszonych pomidorów z sokamiświeży posiekany pomidor (około 1 średni pomidor) lub 1 14-uncyjna puszka całych lub pokruszonych pomidorów z sokami227Orzechy dowolne (posiekane)sok z małży (lub wywar ze skorupiaków)sok z małży (lub wywar ze skorupiaków)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe wino (jak Sauvignon blanc)wytrawne białe wino (jak Sauvignon blanc)1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino680Orzechy dowolne (posiekane)filety rybne (użyj halibuta, dorsza, soli, czerwonego Lucjana, labraksa), pokrojone na 2-calowe kawałkifilety rybne (użyj halibuta, dorsza, soli, czerwonego Lucjana, labraksa), pokrojone na 2-calowe kawałki680Orzechy dowolne (posiekane)filety rybne (użyj twardej białej ryby, takiej jak halibut, dorsz, czerwony Lucjan lub okoń morski), pokrojone na 2-calowe kawałkifilety rybne (użyj twardej białej ryby, takiej jak halibut, dorsz, czerwony Lucjan lub okoń morski), pokrojone na 2-calowe kawałki1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkinatka pietruszki, posiekananatka pietruszki, posiekana2largesząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane3largesząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone6(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiśrednia cebula, posiekana (ośrednia cebula, posiekana (o2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana cebulaposiekana cebula1szczyptaSzczypta suchego oreganoSzczypta suchego oregano30Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDotyk suchego oregano, Tabasco, tymianku, pieprzuDotyk suchego oregano, Tabasco, tymianku, pieprzu30Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySólSól30Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól do smakuSól do smaku0(może być lub przeglądać)Sos Tabasco (lub więcej do smaku)Sos Tabasco (lub więcej do smaku)1szczyptaSzczypta suchego tymiankuSzczypta suchego tymianku2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeży posiekany pomidor (ok. 1 średni pomidor)świeży posiekany pomidor (ok. 1 średni pomidor)2(może być lub przeglądać)pasta pomidorowa (opcjonalnie)pasta pomidorowa (opcjonalnie)2(może być lub przeglądać)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia42
Magazyn