Gulasz rybny taty może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje $1.33 za porcję. Ten przepis z Simply Recipes ma 675 fanów. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pastę pomidorową, wino, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Dad ' s Fish gulasz, oraz Gulasz Rybny.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym, grubym dnie potover na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2
Dodaj cebulę i smażyć 4 protokół, dodać czosnek i gotować minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać pietruszkę i wymieszać 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4
Dodaj pomidor i pastę pomidorową i delikatnie gotuj przez około 10 minut.2
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
5
Dodaj sok z małży, wytrawne białe wino i rybę. Doprowadzić do duszenia i dusić, aż ryba jest gotowane przez i łatwo płatki siebie, o 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawne Białe Wino
Krewetki (21 Do 25 Sztuk), Obrane I Pozbawione żyłek, Z Ogonami
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
6
Dodać przyprawy. Sól do smaku. Chochla do misek i podawać.Świetnie podane z chrupiącym chlebem do zanurzenia w bulionie z gulaszem rybnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiący Chleb
Gulasz Rybny
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.