Red Snapper In a Snap is a bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 40 porcjami. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz sól, filety z Lucjana, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 51 minut. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Tajskie czerwone Curry z warzywami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.Roztopić masło w szklanym naczyniu do pieczenia 9x13".
Dodaj pokrojoną cebulę i top z Czerwonym Lucjanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lucjan Czerwony
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Połącz majonez, parmezan, sok z cytryny, sos worcestershire, paprykę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Posmarować Lucjanem i posypać do smaku oregano i pietruszką.Uwaga: jest to również świetne z mieszanką świeżych ziół: pietruszki, tymianku, oregano i szałwii lub cokolwiek lubisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Zioła
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Snapper
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu
5
Piec przez 30-35 minut, w zależności od piekarnika.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.