Czerwone i białe aksamitne ciasteczka
Czerwone i białe aksamitne ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz Velvet Premium ciasto mix, masło, ekstrakt z wanilii, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 42 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Red Velvet Czarno-białe ciasteczka {Red Velvet Week / Saturdays with Rachael Ray}, Rolada Z Czerwonego Aksamitu, oraz Czerwone Aksamitne Ciasteczka Czarno-Białe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło; odstawić do ostygnięcia.
Wymieszaj ciasto, jajko, schłodzone masło i wanilię w dużej misce.
Wymieszać ręcznie, aż dobrze wymieszane i ciasto jest utworzona.
Uformuj ciasto na gładki 12-calowy dziennik na papierze woskowym lub pergaminie, upewniając się, że jest nawet grubości od końca do końca. Owiń w papier woskowy; uszczelnij w folię. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. lekko nasmaruj blachy do pieczenia. Rozpakuj dziennik ciasta i ustaw na papierze woskowym. Za pomocą ostrego noża pokrój na 48 plastrów o grubości około 1/4 cala.
Umieść na chłodnych blach do pieczenia o 2 cale od siebie.
Piec, 1 arkusz na raz, w środku piekarnika przez 10 do 12 minut lub aż zestaw. Fajne 1 minuta.
Przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Zanurz się, umieszczając kawałki paska do pieczenia w małej, suchej, bezpiecznej w kuchence mikrofalowej misce wraz ze skracaniem. Kuchenka mikrofalowa na 50% mocy przez 30 sekund. Wymieszać, aby zmiksować. W razie potrzeby Kontynuuj kuchenkę mikrofalową w odstępach 30-sekundowych. Mieszaj za każdym razem. Unikać przegrzania.
Zanurz każde ciastko w czekoladzie, aby pokryć połowę ciastka.
Umieść na papierze woskowanym lub pergaminowanych arkuszach i przechowuj w lodówce około 15 minut lub do momentu zanurzenia. Przechowywać w szczelnym pojemniku z papierem woskowym lub pergaminem oddzielającym warstwy.