Czerwona kapusta i jabłka

Czerwona kapusta i jabłka
Czerwona kapusta i jabłka to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś tartą jabłkę, sól, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 152 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Czerwona kapusta z jabłkami, oraz Czerwona Kapusta Z Jabłkami.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w rondlu średniej wielkości. Wymieszać z kapustą i cebulą; smażyć aż zwiędną. Wymieszać z jabłkiem i wodą, solą i pieprzem. Przykryć i dusić około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wlać ocet i cukier do mieszanki podczas degustacji dla pożądanego słodko-kwaśnego smaku. Gotować kolejne 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia19
Magazyn