Czekoladowy Pudding Biszkoptowy
Czekoladowy pudding biszkoptowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 15g tłuszczu i w sumie 349 kalorii. Za 62 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jednodniowych herbatników, oleju roślinnego, ekstraktu wanillanowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Biszkoptowy, Toffi Biszkoptowy Budyń Chlebowy, oraz Budyń jabłkowy, gruszkowy i żurawinowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 8x8 cali.
W małej misce wymieszaj cukier, kakao w proszku, cynamon i sól. W średniej misce wymieszaj jajka, mleko, wanilię i olej roślinny.
Dodaj mieszaninę cukru do mokrych składników i mieszaj, aż się połączą.
Przykryj spód przygotowanego naczynia do pieczenia równą warstwą pokruszonych herbatników.
Wlej płynną mieszaninę równomiernie na herbatniki. Dociśnij herbatniki grzbietem dużej łyżki, aby je zwilżyć.
Umieść naczynie do pieczenia o wymiarach 8 x 8 cali w większym naczyniu do pieczenia o wysokich bokach.
Umieść naczynie na ruszcie piekarnika.
Zalej wrzącą wodą do połowy boków naczynia o wymiarach 8x8 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut lub do zastygnięcia budyniu.