Czekoladowy Bochenek Truflowy
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Chocolate Truffle Bochenek może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 62 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 30 minut. Jeśli masz pod ręką cukier puder, śmietanę do ubijania, żółtka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Czekoladowy Bochenek Truflowy, Czekoladowy Bochenek truflowy z sosem malinowym, oraz Łatwe trufle ~ łyżki truflowe z czekoladą i różami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 8x4-calowa patelnia do chleba z folią.
W dużym rondlu umieścić czekoladę, masło i syrop kukurydziany; gotować na średnim ogniu, aż czekolada całkowicie się rozpuści, ciągle mieszając. Beat 1/2 szklanki śmietany i żółtka w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Stopniowo mieszać do mieszaniny czekolady. Gotować 3 minuty, stale mieszając. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Pozostałe 1-1/2 szklanki śmietany, cukru i wanilii ubić w średniej misce mikserem elektrycznym na średniej prędkości do uzyskania miękkich pików.
Dodaj do mieszaniny czekolady; mieszać delikatnie, aż dobrze wymieszane.
Wlać do przygotowanej patelni.
Przechowywać w lodówce przez noc lub zamrażać 3 godziny. Unmold na talerzu do serwowania; Usuń plastikową folię.
Umieść 1 plasterek na każdym talerzu deserowym; wierzch z 2 łyżkami. sosu malinowego i około 1 łyżki. malin.