Czekoladowo-Orzechowe Placki Księżycowe

Czekoladowo-Orzechowe Placki Księżycowe
Czekoladowo-orzechowe ciasto księżycowe może być tylko deserem, którego szukasz. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 30. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Mieszanka brązowego cukru, masywne masło orzechowe, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowe Placki Księżycowe-Orange Creamsicle Moon Placki, Czekoladowo-Owsiane Placki Księżycowe, oraz Czekoladowo-Owsiane Placki Księżycowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W stojącym mikserze elektrycznym wyposażonym w łopatkę, ubić masło, aż będzie kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
Dodać brązowy cukier i ubić na średniej prędkości, aż puszyste, 3 protokół. Ubić 1 łyżeczkę wanilii i 1 całe jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
(Keebler)(Keebler)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
3
Dodać 2 1/4 szklanki mąki i 1/2 łyżeczki soli i ubijać, aż powstanie miękkie ciasto. Ciasto podzielić na 2 kopce i przełożyć na 2 arkusze folii. Pat każdy kopiec ciasta do kwadratu 1/3-cala grubości, zawijać i przechowywać w lodówce, aż firma, 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Rozgrzej piekarnik do 350 i linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem. Pracując z 1 kwadratem na raz, na mące, rozwałkuj ciasto na 13-calowy kwadrat o grubości 1/8 cala. Używając 2 1/2-calowego kutra do ciastek, wytłocz rundy i ułóż je w odległości 1/2 cala na blasze do pieczenia; powtórz z drugim kwadratem ciasta. Zbierz resztki i przechowywać w lodówce do firmy. Przeroluj i wytnij więcej rund, używając skrawków tylko raz. Przechowywać w lodówce ciasteczka tylko do firmy, o 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Piec ciasteczka w górnej i środkowej części piekarnika przez około 15 minut, aż lekko rumiane, przesuwając patelnie w połowie pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Lekko ostudzić, następnie ostrożnie odwrócić ciasteczka na stojaki i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
7
Rozprowadzić roztopioną czekoladę na połowie ciastek i masło orzechowe na drugiej połowie. Pozostawić czekoladę do Ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
W małym rondlu gotuj syrop kukurydziany na dużym ogniu bez mieszania, aż zarejestruje się 230 do 235 (kulka z gwintem) na termometrze cukierkowym. W międzyczasie, w czystym mikserze stojącym wyposażonym w trzepaczkę, ubij 2 białka z kremem tatarskim i szczyptą soli, aż utworzą się jędrne szczyty. Powoli skropić w gorącym syropie kukurydzianym i pokonać z dużą prędkością, aż błyszczący, o 2 protokół. Przy średniej-niskiej prędkości ubić pozostałe 2 łyżeczki wanilii i 1 szklankę cukru cukierniczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Krem TatarskiKrem Tatarski
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Przenieś piankę do torebki z gładką końcówką 1/2 cala lub dużej plastikowej torebki zapinanej na zamek z odciętym rogiem. 1 1/2 łyżki pianki wyłożyć na ciasteczka pokryte czekoladą. Wierzch z ciastkami z masłem orzechowym i lekko naciśnij, aby rozprowadzić piankę na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
10
Odstawić placki księżycowe w szczelnym pojemniku na 2 godziny (lekko zmiękną), przed posmarowaniem cukrem cukierniczym, kakao i cynamonem i podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn